Hashi

Judo voor iedereen
Hashi is een club uit IJsselmonde die voor één ieder die judo wil leren op een leuke en ontspannen sfeer, zowel in recreatieve of wedstrijdvorm.
Neem contact met ons op
Judo voor iedereen
Hashi is een club uit IJsselmonde die voor één ieder die judo wil leren op een leuke en ontspannen sfeer, zowel in recreatieve of wedstrijdvorm.
Neem contact met ons op

Nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws over toernooien, examens en meer bij Judovereniging Hashi.

Nieuwsbrieven

Download hieronder de volledige nieuwsbrieven. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? Mail dan naar jvhashi@gmail.com

Kerstvakantie

Beste leden,

Vanaf vrijdag 20 december zijn er geen judolessen i.v.m. de Kerstvakantie!

Op 6 januari in het nieuwe jaar beginnen wij weer met de judolessen voor de A-judoka’s!

Voor u allen een prettige feestdagen toegewenst namens JV Hashi.

Sinterklaastoernooien

Ook dit jaar was er weer het traditionele Sinterklaastoernooi bij Hashi. Op vrijdag 29 november was er het toernooi voor de jeugd, en op maandag was er het toernooi tijdens de reguliere les van de A-judoka’s. Sinterklaas en de Zwarte Pieten kwamen op beide toernooien langs!

 

 

Nieuwsbrief oktober

De nieuwsbrief van oktober 2019 staat online. Hierin staan de tijden voor het judo voor de Herfstvakantie, Sinterklaasclubtoernooi, en meer..! Oktober-2019

Start judolessen

De zomervakantie duurt nog twee weken! Dat betekent dat de judolessen daarna weer gaan starten. Op maandag 2 september beginnen de A-judoka’s, en daarna de overige lessen volgens het normale lesschema.

Judoka's naar EK Kata op Las Palmas

Afgelopen zaterdag 13 juli was het om 7:30 al druk in de Dojo bij judovereniging Hashi. Er werd hard getraind ter voorbereiding aan het EK judo kata in Las Palmas. Te gast het koppel Neumann en Faes met Nage no Kata, en onze koppels vanuit Hashi; Bakker en Nome met Nage-no-kata, Bruinaars en Tummers met Goshin jitsu-no-kata. Het EK is komend weekend vanaf 20 juli 2019 in Las Palmas. Veel succes allemaal.

Judoka's Hashi slagen voor bandexamen

Zaterdag 13 juli 2019  waren er weer bandexamens bij Judovereniging Hashi. In totaal stonden er 19 judoka’s op de mat, en alleen slaagden weer voor hun nieuwe graduatie! Gefeliceteerd allemaal! 

Hashi presenteert zich tijdens "Bewegenwaard"!

Afgelopen woensdag 4 juli 2019, was er het BewegenWaard, een sport, spel en healthmiddag in de Beverwaard. Hashi werd uitgenodigd om een judoclinic te verzorgen van 13:00-17:00 uur. Veel kinderen betraden de tatami, en daarmee werd het een zeer drukke middag voor leraar Boaz die assistentie kreeg van Corianne en Maartje. Carla, Jackie en Ruud waren ter ondersteuning.  

Judoka's Hashi slagen voor examen

Vlnr: Imke, Corianne en Boaz

Zaterdag 15 juni 2019

Felicitaties aan onze judoka’s van JV Hashi! Onlangs behaalde Imke en Corianne hun 1e Dan. Daarnaast Behaalde Boaz zijn diploma voor judoleraar A. Namens JV Hashi gefeliciteerd. 

Sinterklaas clubtoernooi

Vrijdag 30 november is het weer zover; het jaarlijkse Sinterklaas club toernooi.

Voor alle jeugdleden van JV Hashi, lekker met elkaar wedstrijdjes doen, met scheidsrechters en tijdklokken. Ook als je nog niet zo lang aan judo doet kun je gerust meedoen.

Bij het indelen van de poules wordt rekening gehouden met lengte en gewicht, maar ook met leeftijd en ervaring. Het gaat om het meedoen en de gezelligheid.

Voor de jeugdleden van Judo vereniging Hashi vanaf 4 jaar

AANVANGSTIJDEN

4 tot en met 8 jarige start om 18:00 u

9 jaar en ouder start om 20:00 uur

Let op de dojo is voor de judoka’s pas open vanaf 17:45uur.

Kosten € 3,50 p.p. bij inschrijving te betalen

Inschrijven bij de bar ( tot 26 november )

We rekenen er natuurlijk op dat ook Sint en Piet weer even langs komen!

Voor onze A Judoka’s is het sinterklaastoernooi op

maandag 3 december, tijdens de reguliere lestijden.

Herfsttoernooi 2018

Op zaterdag 20 oktober vindt er een Herfsttoernooi plaats bij JV Hashi. Dit doen wij i.s.m. judovereniging Randori uit Klaaswaal!

Het toernooi bestaat uit twee onderdelen, namelijk uit een Kata-toernooi en de normale judopartijen!

Deel 1, het Kata-tooernooi start om 10:00 uur en eindigt om circa 12:00 uur. Kata-teams kunnen in overleg met de docent hier aan meedoen.

Deel 2, het middagprogramma met de normale wedstrijden start om 13:00 uur en eindigt om 16:30 uur! Hieraan kan iedereen dus meedoen! Het inschrijfgeld is € 5,=, p.p.!

Aanmelden bij de bar van JV Hashi!​

Judoseizoen begint weer!

De zomervakantie is voorbij, en dat betekent dat we maandagavond 27 augustus weer starten met onze lessen in de dojo aan de Beverwaardseweg 500.   ​

Goede Vrijdag aangepaste lestijden

1e lesuur om 18:00 uur (normaal 17:15u) Junioren
2e lesuur om 18:00 uur (normaal 18:00u) Junioren
3e lesuur om 19:00 uur (normaal 19:00u) Junioren
4e lesuur om 19:00 uur (normaal 20:00u) Junioren (minimaal bruine band)
20:00 uur – 21.00 uur Senioren

Band en slipexamen

Zaterdag 3 februari was er weer een bandexamen bij Judovereniging Hashi. Ruim 20 judoka’s stonden op de tatami om hun beste judo te laten zien voor een hogere graduatie in het judo, dit onder toeziend oog van vele familieleden.

Alle judoka’s slaagden voor hun examen, waarvoor ze een speciale uitnodiging hadden gekregen door hun Sensei. Traditie getrouw werden de nieuwe bandgraduatie omgeknoopt nadat de oude achterover waren weggegooid.

A judo gaat niet door

Er is besloten om vandaag 11 december geen les te geven voor de A-Judo dit i.v.m. de slechte weersomstandigheden!

Gefeliciteerd Carla

Deze maand is Carla van Rijn geslaagd als jeugdscheidsrechter judo niveau 2. Samen met haar dochter Martine hebben we daarmee twee jeugdscheidsrechters binnen JV Hashi.

BBQ en band/slip-examens voor A-Judo

Door Ruud Spruit | 09-06-2017

Op maandag 3 juli is de laatste les voor de A-Judoka’s binnen JV Hashi. Op deze avond wordt er ook een BBQ georganiseerd voor deze groep!

Op maandag 19 juni vinden voor de A-Judoka’s de band- en slipexamens plaats!

Het Hashi voorjaarstoernooi

Door Ruud Spruit | 01-05-2017

Hallo judoka’s!

Wil jij graag nog eens proberen hoe het is om echte judowedstrijden te spelen? Kom dan op zaterdag 27 mei meedoen met het Hashi Voorjaarstoernooi. Op dit toernooi zullen kinderen van Hashi in verschillende groepen met elkaar wedstrijden doen. Daar zijn ook nog echte scheidsrechters bij en iedereen die wil mag natuurlijk komen kijken. Want natuurlijk willen papa, mama, opa, oma en al die anderen er ook bij zijn als jij straks die mooie medaille om je heen gehangen krijgt!

Wanneer: zaterdag 27 mei 2017

Van 14.00 tot 17.00 uur

Voor wie: Judoka van 4 tot 12 jaar

Kosten: 3 euro

Toeschouwers en supporters kunnen gratis naar binnen.

Inschrijven kan bij de bar.

Succes voor Kata-team Hashi

Zondag 1 december waren de open Noord-Hollandse district katakampioenschappen in Beverwijk. Het Kata -team van Hashi was daar ruim vertegenwoordigd aanwezig in meerdere klassen en leeftijden. Er werden door onze judoka’s weer podiumplaatsen behaald! Gefeliciteerd!!

1e Dan

Op 9 november jl. heeft Maartje haar 1 Dan behaald. Namens onze judovereniging van harte gefeliciteerd met het behalen hiervan!!

Judoclinic met Tycho van der Werff

Zaterdag 29 juni 2019 gaf Tycho van der Werff een judoclinic bij Judovereniging Hashi voor A-judoka’s en leraren. Tycho is gespecialeseerd in het les geven voor A-judoka’s dit zijn mensen met een beperking! Het was voor iedereen een leerzame les.  

Vrijdag 31 mei samengevoegde lessen

Zilver voor Nage-no-Kata team

Vriendschappelijk A-judotoernooi

Beste ouders/begeleiders,

Op 12 mei 2018 hebben wij een vriendschappelijk A-judotoernooi samen met een aantal judoka’s uit Spijkenisse. De kosten hiervoor bedragen €7,50 per judoka en is incl. lunch. Uiteraard is er ruimte voor familie en vrienden om deze judoka’s aan te moedigen in onze kantine. Aanmelden via de balie in de Dojo! 

De voorlopige planning is:

10:00 inloop

10:30 opening/warming up

11:00 begin wedstrijden

12:30 gezamenlijke lunch

13:30 judo demonstratie

14:00 hervatten judo wedstrijden

15:00 prijsuitreiking

Hashi pakt medailles op NK Kata

Afgelopen zondag was het NK Kata in Beverwijk! Vier koppels van Judovereniging Hashi deden hier aan mee. Er waren sportieve prestaties te melden!

Edwin Bruinaars en Peter Tümmers werden Nederlands Kampioen Kodokan Goshin Jutsu! Zilver bij Kime no Kata voor Edwin Bruinaars en Willem Hompus.
Zilver was er voor Maarten Bakker en Xander Nome in het Nage no Kata 3 series. In de 5 serie eindigden zij op de 4e plaats!

Een verdienstelijke 4e plaats bij het Nage no Kata 3 series was er voor het dameskoppel Imke de Haan en Corianne Kleijbeuker. Zij deden voor de eerste keer mee op een NK.

Mooie prestatie voor de vereniging. Gefeliciteerd

Foto via Desiree!

Nieuwjaarsreceptie bij JV Hashi

UITNODIGING
Voor judoka’s en/of ouders, vrijwilligers en medegebruikers van onze Dojo aan de Beverwaardseweg 500. Vrijdag 5 januari om 19:00 uur willen het nieuwe jaar 2018 feestelijk van start gaan met een gezellige avond. Met een hapje en een drankje luiden we het nieuwe jaar in.
Het bestuur

Judoka’s strijden tijdens tropische temperaturen

Door Ruud Spruit | 27-05-2017

Zaterdagmiddag 27 mei was er een judotoernooi bij judovereniging Hashi. Samen met judoka’s van Sportief Capelle werd er gestreden om het eremetaal in de Dojo aan de Beverwaardseweg!

Hoewel in Nederland de eerste subtropische warme dag werd genoteerd, stonden circa 30 Judoka’s tot en met 12 jaar op de tatami. Hierdoor stond er extra drinken klaar voor de judoka’s na elk partijtje. Het werd een zeer sportief en leuk toernooi. De supporters konden uiteindelijk genieten van een aangename temperatuur in de Dojo, de aanwezige airco zorgde voor verkoeling.

Rommelmarkt

Op Koningsdag was er een rommelmarkt georganiseerd bij Hashi. Daarbij is niet alles verkocht. Spulletjes die de verkopers niet wilde bewaren of weggooien, staan uitgestald in de bar bij Hashi.

De spulletjes mogen gratis worden meegenomen. Dus zie er iets leuk tussen liggen, neem het mee!