Het laatste nieuws

Neem contact met ons op

Januari-2018Nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws over toernooien, examens en meer bij Judovereniging Hashi.


Nieuwsbrieven

Download hieronder de volledige nieuwsbrieven. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Band en slipexamen

Band examen 3 februari

​Zaterdag 3 februari was er weer een bandexamen bij Judovereniging Hashi. Ruim 20 judoka's stonden op de tatami om hun beste judo te laten zien voor een hogere graduatie in het judo, dit onder toeziend oog van vele familieleden.

Alle judoka's slaagden voor hun examen, waarvoor ze een speciale uitnodiging hadden gekregen door hun Sensei. Traditie getrouw werden de nieuwe bandgraduatie omgeknoopt nadat de oude achterover waren weggegooid.

A judo gaat niet door

Er is besloten om vandaag 11 december geen les te geven voor de A-Judo dit i.v.m. de slechte weersomstandigheden!

Gefeliciteerd Carla 

Deze maand is Carla van Rijn geslaagd als jeugdscheidsrechter judo niveau 2. Samen met haar dochter Martine hebben we daarmee twee jeugdscheidsrechters binnen JV Hashi.​


BBQ en band/slip-examens voor A-Judo

Door Ruud Spruit | 09-06-2017

Op maandag 3 juli is de laatste les voor de A-Judoka’s binnen JV Hashi. Op deze avond wordt er ook een BBQ georganiseerd voor deze groep!

Op maandag 19 juni vinden voor de A-Judoka’s de band- en slipexamens plaats!

Lees meer

Het Hashi voorjaarstoernooi

Door Ruud Spruit | 01-05-2017

Hallo judoka’s!

Wil jij graag nog eens proberen hoe het is om echte judowedstrijden te spelen? Kom dan op zaterdag 27 mei meedoen met het Hashi Voorjaarstoernooi. Op dit toernooi zullen kinderen van Hashi in verschillende groepen met elkaar wedstrijden doen. Daar zijn ook nog echte scheidsrechters bij en iedereen die wil mag natuurlijk komen kijken. Want natuurlijk willen papa, mama, opa, oma en al die anderen er ook bij zijn als jij straks die mooie medaille om je heen gehangen krijgt!

Wanneer: zaterdag 27 mei 2017

Van 14.00 tot 17.00 uur

Voor wie: Judoka van 4 tot 12 jaar

Kosten: 3 euro

Toeschouwers en supporters kunnen gratis naar binnen.

Inschrijven kan bij de bar.

Lees Meer »

Hashi pakt medailles op NK Kata

Team Hashi NK Kata

Afgelopen zondag was het NK Kata in Beverwijk! Vier koppels van Judovereniging Hashi deden hier aan mee. Er waren sportieve prestaties te melden!

Edwin Bruinaars en Peter Tümmers werden Nederlands Kampioen Kodokan Goshin Jutsu! Zilver bij Kime no Kata voor Edwin Bruinaars en Willem Hompus.
Zilver was er voor Maarten Bakker en Xander Nome in het Nage no Kata 3 series. In de 5 serie eindigden zij op de 4e plaats!

Een verdienstelijke 4e plaats bij het Nage no Kata 3 series was er voor het dameskoppel Imke de Haan en Corianne Kleijbeuker. Zij deden voor de eerste keer mee op een NK.

Mooie prestatie voor de vereniging. Gefeliciteerd

Foto via Desiree!

Nieuwjaarsreceptie bij JV Hashi

UITNODIGING
Voor judoka’s en/of ouders, vrijwilligers en medegebruikers van onze Dojo aan de Beverwaardseweg 500. Vrijdag 5 januari om 19:00 uur willen het nieuwe jaar 2018 feestelijk van start gaan met een gezellige avond. Met een hapje en een drankje luiden we het nieuwe jaar in.
Het bestuur

Judoka’s strijden tijdens tropische temperaturen

Door Ruud Spruit | 27-05-2017

Zaterdagmiddag 27 mei was er een judotoernooi bij judovereniging Hashi. Samen met judoka’s van Sportief Capelle werd er gestreden om het eremetaal in de Dojo aan de Beverwaardseweg!

Hoewel in Nederland de eerste subtropische warme dag werd genoteerd, stonden circa 30 Judoka’s tot en met 12 jaar op de tatami. Hierdoor stond er extra drinken klaar voor de judoka’s na elk partijtje. Het werd een zeer sportief en leuk toernooi. De supporters konden uiteindelijk genieten van een aangename temperatuur in de Dojo, de aanwezige airco zorgde voor verkoeling.

Lees meer

Rommelmarkt

Op Koningsdag was er een rommelmarkt georganiseerd bij Hashi. Daarbij is niet alles verkocht. Spulletjes die de verkopers niet wilde bewaren of weggooien, staan uitgestald in de bar bij Hashi.

De spulletjes mogen gratis worden meegenomen. Dus zie er iets leuk tussen liggen, neem het mee!

Lees Meer »

Schrijf je nu in voor judolessen